Wednesday, 19 December 2012

Mau Tapi Tak Mampu

Ni bukan lagi bersawang mungkin sudah jadi hutan belukar. Gajah, harimau, tapir, babi hutan dll semua ada dalam blog aku ni. Hahahaha....Tu la orang ada blog, aku pon nak gak. Tapi, pemalas tahap gaban nak hapdate blog. Kikiki...

Actually bukan lah aku ni pemalas, tapi kekangan masa tu yang jadi halangan. Kat office jangan harap aku ada masa. Ingat nak akhir tahun ni bole relax goyang kaki sambil counting time nak berjingle bell dengan Santa. Nan hado. Makin busy ada la. Haruslah dapat increment + bonus banyak-banyak ni. Tiap ari aku balik keje tak nampak sang matahari. Kesian anak-anak bulus kat umah tu. Bila dah kat umah aku tak larat dah nak layan diorang. Lepas mandi, aku kasik kemas tempat anak-anak bulus, cuci bekas makan, tambah air, kasik makan, bersih kan mata diorang yang selalu comot tu, sikat-sikat sikit bulu diorang. Settle semua tu baru la senang hati aku nak bercouch potato. Sedar-sedar jam dah pukul 11.30pm. Ha mana nak sempat nak update blog. Everyday macam tu lah my routine. Kalaulah nak list down to do list memang takkan habis ;p

Today aku sempatkan jugak jengah blog ni. Takut kalau tak jenguk nanti dinosour pon ada dalam ni. Hihihi...More less 12 days left for 2012. Jom counting...kasi selit satu pix before sing off. Chiao!

Family Day 2012


Saturday, 21 April 2012

Spring Cleaning Required

Dah bersawang blog ni. Sarang labah-labah pon ada. Ni la akibat terlebih vitamin M dalam badan ;) Hadoyaii...



- Posted using BlogPress from my iPad

Ginger Muffin's play time

video